Alternatief
Staande Mast Route

 Stremming Alpen a/d Rijn

In samenwerking met Amsterdam Marina en Marina Stellendam biedt Overzeilen u de mogelijkheid om in flottielje over zee van Stellendam naar Amsterdam te varen, en vice versa.

De begeleiding bestaat uit een aantal zeer ervaren zeezeilers die vanaf een snelle RIB aan boord kunnen komen om desgewenst te assisteren. Er is gekozen voor begeleiding vanaf een snelle RIB omdat niet alle boten in de vloot even snel zullen varen, en het belangrijk is dat het moederschip eventueel snel assistentie kan verlenen.

Jirja (initiator Overzeilen): 'Veel mensen hebben nu een probleem. Zonder ervaring op zee is het alternatief: wachten. Dat is gewoon zonde wanneer de boot geschikt is om buitenom te varen! Ik dacht er over na hoe ik vanuit mijn ervaring zou kunnen helpen. Ik zou als opstapper kunnen meevaren, maar dan kan ik maar een paar mensen begeleiden. Met een snelle RIB kunnen we met een hele vloot de tocht maken.

Ik heb contact opgenomen met Amsterdam Marina en Marina Stellendam en ze waren meteen bereid te helpen. Zij stellen geheel belangeloos de LEADER beschikbaar, de snelle RIB van Amsterdam Marina. Hierdoor kunnen we met professionele begeleiding en tegen zeer geringe kosten de route buitenom mogelijk maken, ook voor schippers zonder ervaring op zee.

9 augustus Marina Stellendam - Amsterdam Marina
24 augustus Amsterdam Marina - Marina Stellendam
25 augustus Marina Stellendam - Amsterdam Marina

Voor meer informatie neem contact op met info@overzeilen.nl of bel 06-14683094

Nieuwsoverzicht